VINTER I AVORIAZ

Skiområdet omkring Avoriaz byder på udfordringer til alle, både nybegyndere såvel som øvede. For nybegyndere findes der et stort område med grønne pister, hvor der er fred og ro til at dygtiggøre sig. I dette område er der også præpareret en del langrendsløjper samt vandrestier.

Er man let øvet kan man starte med et liftkort til ”Avoriaz”, mens de mere øvede straks vil føle sig fristet til at udforske det store område ”Portes du Soleil”, og sikkert også prøve ”Muren” (på grænsen til Schweiz) der er mere end sort. Der er mere end 550 km pister med det store “Port du Soleil” kort.

Der findes store områder forbeholdt snowboardere, med massevis af udfordringer. I alle skiområderne findes der hyggelige små cafeer og restauranter.

Udover skiløb kan du også fornøje dig med bl.a. snescootere, paragliding, skøjtebane og slæder. Der findes skiskoler og skilærere til alle aldersklasser og niveauer.

Der er danske skilærere tilknyttet denne skiskole og  både engelske og franske skilærere tilknyttet disse to skiskoler: ESF og Avoriazalpin.

Det er en god ide at bestille skiskole i god tid.

 

P1000262