SOMMER I AVORIAZ

I juli og august er Avoriaz åben for sommerturister.

Den friske bjergluft giver dig rig mulighed for vandring i bjergene, hvorfra du kan nyde de utallige smukke panoramaer. Du kan således på rimelig tid gå til det smukke vandfald Cascade des Brochaux eller til den hyggelige by  Lindarets med cafeer og geder overalt.

I området omkring Avoriaz er der mange udflugtsmål, blandt andet søerne Le Lac de Montriond, ca. 15 min. i bil, Le Lac Leman, ca. 50 min. i bil og Le Lac d’Anneci ca. 90 min. i bil. Eller tag til Chamonix og tag svævebanen op på Mont Blanc massivet.

Området er velegnet til mountainbikes, du kan lade dig transportere op i terrænet med din mountainbike med udvalgte stolehejs. Cykler og udstyr kan lejes i byen. Paragliding er ligeledes en mulighed om sommeren.

I Avoriaz er der blandt andet tennisbaner, beachvolley, basketball, multiboldspil, petanque, minigolf, trampolin, bueskydning og ridning. Derudover er der i sommerperioden underholdning med live orkestre, karokee, diskoteker, pubs med mere. Tropisk vandland og wellness er også åbent om sommeren.

I byens udkant er der en 9-hullers golfbane med tilhørende golfskole.

Hvis det kunne friste med en lækker sommerlejlighed ved havet, så tjek siden “Sommer ved Middelhavet” ud.

 

Sommer i AvoriazSommer i AvoriazDSC00716DSC00676DSC00697